Leer alles over yoga, gezonde leefstijl en vitaliteit. Kom voor een les of een consult in Jubbega, Drachten of Lippenhuizen.

Ervaren docent en leraar hatha yoga en yin yoga voor professionele begeleiding op maat. Specialist in ontspannen en leven zonder stress. Onderwijs, cursussen, lezingen en workshops voor particulieren en bedrijven in natuurlijke gezondheid, gezonde voeding, vitaliteit en optimale leeftstijl. Individuele begeleiding starten eigen praktijk en leefstijlcoaching.

Wegwijs in natuurlijke gezondheid en Yoga Jubbega, Drachten en Lippenhuizen.

Of je nou wil leren ontspannen, meer in balans komen of stressvrij leven. Ik kan je daarin begeleiden met yoga en onderwijs.

Als docent gezonde leefstijl, voeding en natuurlijke gezondheid leer ik je zelf de regie te nemen om gezond en vitaal te kunnen leven. Wil je ook een eigen praktijk starten of werken als professional in natuurlijke gezondheid en vitaliteit? Dan kan je ook terecht bij een van de opleidingen of cursussen die ik geef.

Voor bedrijven verzorg ik lezingen en workshops op maat en help ik startende ondernemers en therapeuten met hun praktijk.

Mark geeft yoga waar ik met plezier naartoe ga. Hij geeft afwisselende oefeningen en kan dit op een fijne manier brengen. Geen zweverig gedoe maar begeleiding waarbij ik me prettig voel. Rust, ontspanning en balans brengt het mij en dit is de reden dat ik naar de lessen blijf gaan.

Margriet Tolsma

Medewerker Amnesty & Yogadocent

Mark heeft enorm veel kennis op het gebied van natuurvoeding. Hij vertelt hier met veel passie over.

Door zijn dynamische en enthousiaste manier van lesgeven heeft hij mij altijd kunnen boeien. Met veel plezier heb ik zijn lessen gevolgd!

Rixt Derks

Natuurvoedingsadviseur/boerin

Hatha Yoga en Yin Yogales Jubbega en Drachten en onderwijs en cursussen natuurlijke gezondheid en individuele begeleiding en coaching eigen praktijk, positieve gezondheid en leren ontspannen Lippenhuizen

Ik geef Hatha yoga in Jubbega en Yin yoga in Drachten aan beginners en gevorderen. Voor ontspanning, meer energie, leven zonder stress, soepelheid en kracht, verlichting van lichamelijke klachten, ondersteuning van sportbeoefening en los kunnen laten van gedachten en piekeren.

Ik geef onderwijs in curussen in natuurvoeding en voedingstherapie, vitaal leven met leefstijlnatuurgeneeskunde en leefstijladvies, kruidengeneeskunde en orthomoleculaire therapie, yogadocentschap en therapeutischap natuurgeneeskunde in Groningen, Hilversum, Zaltbommel, Arnhem en Wijnjewoude.

Voor bedrijven in Friesland, Groningen en Drenthe en heel Nedeland verzorg ik lezingen, workshops in natuurlijke gezondheid en yogalessen op maat.

Ik geef individuele consulten in het helpen opzetten van een praktijk, het starten als ondernemer, leren ontspannen, stressvrij leven en individuele yoga in Lippenhuizen.

Lesrooster

Maandag in Jubbega (Yogazaal MFC de Kompenije)

18:45 – 20:00 HATHA YOGA
20:00 – 21:15 HATHA YOGA

Donderdag in Drachten (Fitaal, Sportlaan)

18:45 – 20:00 YIN/HATHA YOGA
20:00 – 21:15 YIN/HATHA YOGA

Waarvoor kan je bij mij als docent terecht?

Voor iedereen die meer wil leren voor zichzelf tot mensen die als professional willen werken, kan je bij mij terecht voor:

$

Onderwijs natuurvoeding en voedingstherapie

$

Onderwijs leefstijlnatuurgeneeskunde en leefstijladvies

$

Onderwijs positieve gezondheid

$

Onderwijs kruidenleer/fytotherapie

$

Onderwijs therapeutschap

$

Onderwijs yogadocentschap

$

Cursussen voeding en gezonde leefstijl

Opleiding Natuurvoedingsadviseur

 • Instituut: Sonnevelt Opleidingen
 • Vestiging: Hedel
 • Opleidingsplaatsen: diverse o.a. Hilversum & Amsterdam
 • Tijdsperiode: Halfjaarlijkse opleiding 10 lesdagen
 • Niveau: HBO-niveau
 • Meer informatie: Sonnevelt Opleidingen, Natuurvoedingsadviseur

HNVA Natuurgeneeskunde

 • Insitituut: HVNA
 • Vestiging: Arnhem
 • Opleidingsplaats: Arnhem
 • Tijdsperiode: 4-jarige beroepsopleiding
 • Niveau: HBO
 • Meer informatie: HVNA Arnhem, Natuurgeneeskunde

Individuele consulten

Wegwijs in natuurlijke gezondheid en yoga

Ericalaan 24-A 8411 VK Jubbega
Heidereed 9 8408 HD Lippenhuizen,
Jubbega, Drachten en Lippenhuizen, Friesland 8408 HD
Nederland
Telefoon: 06-24370472
E-mail: info@markvandergalien.nl
URL: https://markvandergalien.nl/
Kamer-van-Koophandelnummer: 5005297

Individuele begeleiding
Op afspraak

Maandag in Jubbega (Yogazaal de Kompenije)
18:45 – 20:00 en 20:00 – 21:15 HATHA YOGA

Donderdag in Drachten (Fitaal, Sportlaan)
18:45 – 20:00 en 20:00 – 21:15 YIN/HATHA YOGA

Ik vind de yoga zoals Mark die geeft erg goed; het stelt mij in staat om te focussen op mijn lichaam. Doordat hij tussendoor uitleg geeft van de werking van een oefening en lekker achter elkaar doorgaat wordt voorkomen dat mijn eigen gedachten gaan verstoren.

Ik ben een stijve hark dus is het prettig dat Mark een houding aanpast als ik in de knel kom, zo kan ik op mijn niveau toch meedoen. En kom ik ontspannen thuis met een tevreden gevoel dat ik lekker getraind heb

Frits Overbeek

Eigenaar “De Ontwikkelcentrale”

Ik was al een tijd op zoek naar een goede opleiding over voeding en die heb ik gevonden. Ik heb van A tot Z genoten. De lesstof, het samen verzorgen van de lunches, de medecursisten en de opgedane kennis.

Ik heb echt het gevoel dat ik met dit diploma zelf in de praktijk aan de slag kan. De bevlogenheid van docent Mark maakt deze opleiding tot een feestje.

Lianda van Dam

Ademcoach en natuurvoedingsadviseur

Hatha Yoga en Yin Yogales Jubbega & Drachten
en onderwijs en individuele begeleiding natuurlijke gezondheid Lippenhuizen

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

15 + 2 =

Ik ga zorgvuldig met je gegevens om en zet je niet ongevraagd op een mailinglijst.