Duidelijkheid over eiwitten in de voeding

Wil je zelf de regisseur zijn van je gezondheid?

Melk is goed voor elk, of melk de witte sloper?
Of mag de waarheid er ook tussenin liggen?

Ik heb het altijd al leuk gevonden om echt tot op de bodem uit te zoeken hoe iets zit. Als docent natuurvoeding en fytotherapie blijf ik scherp door vragen van studenten en ben ik mijzelf voortdurend aan het bijscholen. Die ervaring gebruik ik ook graag in mijn praktijk. Op internet zijn verhalen stellig en vaak zwart-wit. De volgende gezondheidsgoeroe staat alweer klaar voor je met een nieuwe waarheid. In de praktijk werkt het niet zo en gaat het vooral om de individuele mens die het verschil maakt in wat er klopt. Mijn uitdaging is om jou je eigen waarheid laten ontdekken en je zelf de regie in handen te geven.

u

Wil jij?

Geen eindeloos gezoek op internet

u

Wil jij?

Duidelijke visie zonder zwart-wit denken

N

Vanaf nu:

Direct kunnen werken aan je eigen gezondheid

N

Krijg:

Informatie die jou zelf de afwegingen laat maken

Blijf ook goed geïnformeerd!

Pin It on Pinterest

Share This